På Besøg hos Lena <3

 

Lena er ikke glad for at blive fotograferet :). Så jeg faldt lige over et gammelt et fra mine yngre dage hvor jeg arbejdede på Herlev hospital, hvilket jeg har gjort over tre gange.

Synes ikke rigtigt at have haft nogle gøre mål andet end at gå ture hvilket har været ganske .                                                                                                                              Her til aften var jeg inde hos min skønne nabo Lena, med min medbragte kaffe.              Elsker jo min helt egen, så sådan er det som regel, men Lena bød på sodavand og chokolade, det var lækkert. . Jeg er vild med Lenas dejlige selskab., hun er en skøn pige <3 .                                                                                                                              Min aftensmad består af pande stegte løg, tomat , spidskål  og ovn fiskepinde.                Hvis vejret er med os i morgen, skal der hygges i gården hvor Polle også vil komme trillende .

Fortsat dejlig Fredag <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.