Peter Belli og de gamle minder

 

Yes ! Jeg klarede natten med kun to Quetiapin,  i stedet for tre men måske var det også fordi at jeg ikke sov natten til i går, det er muligt.                                                               Følte mig meget udhvilet da jeg vågnede, men troede ikke at klokken var så mange 13.30. Øv.                                                                                                                            Maya har ikke været ude på tur i dag for jeg synes at det var for varmt og unødvendigt når vi har haven.                                                                                                                  Cyklede ned til dyrlægen for at købe smertestillende til Maya.                                          Ditte ringede  at de skulle ned i bymidten, så der tog jeg også over.                                  Jeg betalte regningen på 1026,- for urnenedsættelse og for 10 års 1.m2  gravsted  i Skoven.                                                                                                                                På bedemændenes kontor havde jeg fået oplyst at  pengene ville blive refunderet, at jeg ville kunne ordne det med Pauls bank, men sådan var det ikke.                                  Pengene får jeg først tilbage når skifteretten er færdig med sagen.                                  Det bliver svært at undvære 1000 kr. af mine kostpenge.                                            R.I.P Peter Belli , hans død satte lige gang i mange minder.                                              Som i  ved jer der har læst 1.del af mit livs historie, så blev jeg spået af Peter Bellis svigermor sandsigerske Corinta .Peter Belli rejste også rundt med Rolands Tivoli dengang jeg var 11 -12 år og der forelskede jeg mig i Wendy. L. som var gøgler. Det var dog bestemt på forhånd at han skulle gifte sig med en anden gøgler så det blev en meget kort flirt. Min søster Sanne forelskede sig også i en gøgler som hed Donald.        Vi brugte meget tid på gøgl dengang.                                                                                 “Tag en tur i gyngen”  var et hit.

I morgen kommer mine piger med mine børnebørn, vi skal have lagkage med nylavet rabarber marmelade og hjemmebagte boller som vi skal nyde ude i min have, så jeg har haft travlt med at gøre mit lille dukkehus pænt og rent.                                                      Burde nok spise noget morgenmad, frokost, aftensmad, har levet af et stykke chokolade og masser af kaffe . Virkelig dumt gjort Helle.

Nu er det serie tid, så i må sove godt alle sammen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.