Photomeetup Brede værk

Skal da lige love for at Photoshoot var luksus i dag. Vi var to modeller og hele fem dygtige fotografer så Isabella og jeg gav den gas. Sikken en oplevelse. Aftenens foto er fra i eftermiddags. Vejret var smukt og omgivelserne ligeså.

Var sååå meget træt da jeg kom hjem, plejer ikke at skulle vile midt på dagen.

Her til aften har jeg haft besøg af Paul og hans eks kæreste Helen. Hun er en skøn kvinde, vi klinger super godt sammen og har virkelig meget tilfælles. Helen bor i Jylland så det blir ikke til så meget kaffehygge.

Min dag og aften har været perfekt.

Mickey ligger ved min side og snorker, det er herligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.