Så er dagen igen forbi <3

I morges fandt jeg en tom pose flæskesvær på køkkenbordet ???? Aner ikke hvornår jeg skulle ha’ indtaget dem………..

Sån’ en dejlig dag det har været.
Frokost hos min Ditte i Søborg. Sammen fik vi ordnet lidt i haven og sat nogen’ fine blomster i jorden.
Mit humør har været strålende og også smittet af på Ditte, elsker hendes smil <3 Det er eksamen tid igen og hun har travlt og brug for ro, så et par timer sammen var rigtig rart. Ditte fulgte mig til bussen. Altså sys' det sjovt at gå med hende på gaden, når nogen genkender hende fra Reality. Hjemme har jeg fået lavet en masse. Handlet og gået tur sammen med Birgit, rodet lidt i haven og vandet med slangen så mit græs måske når vokse op i år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.