Så læs dog i journalen

Susann og jeg mødtes på Cafeteria Herlev Hospital i formiddags, til et godt stykke mad. Vi Havde hver vores formål med besøget men vi besøgte Paul sammen. Han havde ringet ned for at fortælle mig at der sad en korridinator og en sygeplejerske som skulle fortælle og forklare det videre forløb og muligheder for Paul. Det måtte jeg simpelthen være med til.

Rent ud sagt, så var koordinatoren fra Herlev kommune ganske ubehagelig ” En Meget skidt person ville min mor have sagt, hvis hun havde levet. Der blev igen talt ned til Paul. Han blev hele tiden irettetsat. Koordinatoren viste meget tydeligt at han irreterede hende. ” SÅ LÆS DOG I JOURNALEN !!

Paul har svært ved at formulere sig, at huske og når han skal forklarer skærer han det ud i pap. Desværre en meget stor Skade efter blodproppen i hjernen.

I følge hende kan Paul sagtens flytte hjem i hans lejlighed på 1 sal og desuden starte op på job igen.

 

Jeg har fået ny titel i dag, som Pauls ” Primær kontaktperson.

For ca et halvt år siden, skrev og afleverede Paul og jeg en ansøgning til handicap bolig, men den er åbenbart blevet væk i systemet.

Hvorfor oplyser man ikke patienter om at der er et handicap toilet/Bad på afdelingen.

De kender faktisk også til hans psykiske problematikker og som Paul så ganske rigtigt siger ” Så læs dog i Journalen…………………. Men den er stor ..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.