Så smuk en sejltur med Lillebror

 

 

Det blev for sent med at skrive i går, da jeg endelig var kommet hjem skrev jeg digt til min datter Helena som havde 32 års fødselsdag.                                                            Vi fejrer  først Helena på lørdag,  men jeg fik da sendt en flot buket til min datter fra Interflora.                                                                                                                            Søster og jeg var på Holbæk st. ved 13 tiden hvor lillebror Christian kom og hentede os.                                                                                                                                        Jeg havde ikke kunnet sove om natten, men klarede mig  med hjælp af min kaffe.           Ditte og Chiara sørgede for at besøge Maya, gå tur, give hende mad og rent vand                                                                                                                                                   Det blev en uforglemmelig skøn dag på Christians dejlige båd.                                          Jeg havde en tid til en telefon samtale med skifteretten, det var rart at få den del overstået.                                                                                                                        Efter at vi havde sejlet et godt stykke ud, lagde Christian til  nær en havn hvor Søster og jeg  besøgte en god bager og en grønthandler.                                                             Min niece Sandra, hendes kæreste Nik, søsters søn Lucas og en veninde til ham, kom alle på besøg på båden, det var så hyggeligt.

Men alting har en ende, så ved 22 tiden kørte Christian os til Toget igen.                          For mig blev det en kold tur hjem, havde ikke taget nogen jakke med.                              Meget træt jeg var også på grund af den friske havluft, så fik ingen problemer med at sove.                                                                                                                                    Snart vil jeg tage jeg op til Christian igen, men så bliver mig og Maya hos ham et par dage.

Jeg orker virkelig intet i den her varme, men har alligevel klaret 6 maskiners vasketøj.     I morgen skal jeg være sammen med min veninde Maiken, glæder mig så meget.    Ønsker jer alle en dejlig Torsdag aften, kærligst Helle.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.