Sagde jeg noget forkert?

Jeg var ikke forberedt på at mine ord ville ha’ så alvorlige konsekvenser. Hvad sagde jeg forkert. Vi fik over et år sammen  Helena og jeg. Hun valgte mig fra i aftes. Tror ikke at det er gået op for mig endnu.Troede på det denne gang. Det er så forskelligt hvordan vi hver især tolker ord. Jeg har prøvet at forklare men blir’ ikke hørt. Aldrig aldrig vil jeg gøre nogen fortræd.

Min dag og aften har været sammen med Ditte. Jeg er ikke den hurtigste sko i skuffen men gjorde mit bedste. Ditte satte et opslag  om maler hjælp på nettet og VUPTI !! Så stod der en ung og meget smuk maler i stuen. Jeg er sikker på at han blev sendt fra himlen og blir’ sendt hjem til lejligheden igen i morgen for at male videre. Der er meget arbejde i at etablere sig i sån’ en lejlighed.

Helena vil ikke komme så længe jeg er der. Føler mig som en forbryder. Blir hjemme imorgen så kan jeg gøre Dittes ting klar til afhentning.

Det er bedst for alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.