Sammen med mine to <3

Manglede min vigtige medicin så nåede at få de sygeste bivirkninger, men sådan går det når jeg vælger at få den leveret til døren.                                                                    Først kl.18 og  da Jimmy var kommet modtog jeg min bestilling ved døren.                      Jeg  inviterede Jimmy og jeg  til middag hos Helena og Nikolaj, det blev en dejlig rolig aften sammen med børnene og med lækker Chilli con carne, ris, flute og sodavand.         Ditte havde hovedpine så hun kom ikke.                                                                            Efter nogle hyggelige  timer   kørte Jimmy og Nikolaj mig hjem og fortsatte i biografen <3                                                                                                                                        Min kære søn kommer her senere og sover så vi sammen kan køre til Rigshospitalet i morgen.                                                                                                                              Maya og mor får varmen under dynen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.