Sikken en skøn dag.

Endelig har jeg fået go’ for at præsentere jer for min Svigersøn Mario som er musiker og vildt forelsket i min datter Ditte <3 Det er den store kærlighed. I dag mødte jeg Mario for første gang og faldt også pladask for ham. " To meters afstand 🙂 Birgit og jeg har haft en dejlig dag, først i parken sammen med Molly og Mickey, bagefter var vi flittige med vores haver. Sååå Hyggeligt at kunne snakke over plankeværket og holde øje med hinanden :). På E-Box modtog jeg i dag mail fra Herlev kommunes Corona-beredskab, som søger Sundhedsfaglig personale også gerne pensionister. ( tror at alle Herlev s voksne borgere er blevet kontaktet herom ). Hmmm jeg tænkte at det ville være godt for mig at gøre en indsats, måske i første omgang prøve det et par timer. Svarede hurtigt tilbage med et par ord om mig selv. Er faktisk også frisk på affalds indsamling, så det vil jeg finde oplysninger om. Det er simpelthen nødvendigt at jeg bruger mine ressourcer til noget fornuftigt.

1 thoughts on “Sikken en skøn dag.

  1. Sikke da en flotte fyr datteren har fundet der.
    Sejt du melder dig til at hjælpe i vores kommune, kram kram og atter kram til dig fra mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.