Søster dag <3

Vi mødtes på Herlev Station og kørte videre ind til københavn. Søster havde inviteret mig ud til frokost, kaffe og kage. Flæskestegssandwich var så stor og lækker at jeg kun kunne spise en kvart. Elsker at få doggybag med hjem. Det blev en super hyggelig dag, sån lige bortset fra at jeg hjemme havde haft nogen penge liggende, som ikke var mine og pludselig kunne jeg ikke finde dem. 1500 Bobs Så var ikke helt mig selv. Nøjjjjj !!!!

Vi brugte rigtig meget tid på at finde sukkerfri bolsjer til Paul, fandt ingen..Det bare ikke i orden . Der er da mange mennesker som skal undgå sukker, incl mig selv.  Nå men det fik paul så ikke. Jeg manglede rødt tape til at lave jule vinduer med, det var / er heller ikke til at opdrive. Meeeen så fik vi købt så meget andet. Tiger er oplagt sidst på måneden.

Da jeg kom hjem lå pengene på gulvet i gangen ??????……YES !!

Her til aften har jeg fået en spøjs mail : Jeg sender hermed denne email for at annoncere : Efter den sidste årlige beregning af din Finanspolitiske aktivitet, vi har fastslået at du er berettiget til at modtage en tilbagebetaling af kr….

Med venlig hilsen Skat.dk  😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.