Søster græd af glæde <3

Vi sov nok lidt længe i dag, så Alba morgen-tissede i haven.
Efter en tur rundt i området var skemaet lagt og jeg havde virkelig lyst til at pjække.
Alle var dumme og hensynsløse, det var så synd for Helle.
Søster havde lagt begivenheden ud på facebook, at lillesøster skulle komme på besøg.
Jeg var så bekymret, frygtede at Alba ikke ville med mig ind i bussen.
” Det var ingen sag” hun gik lige så stille med ind.
Målløs !! Surprise 🙂
Jeg som havde været så gal over at skulle afsted, var lettet og meget glad.
Vi blev taget imod med åbne arme, søster var overvældet og begyndte at græde, straks hun så os.
Hun vidste ikke helt selv hvorfor.
Men det var glæden ved at møde Alba, min nye livsledsagerske for første gang og selvfølgelig at se mig igen <3 . Fik hilst på både min svoger Peter og nevø Lucas. Det var en varm velkomst og ganske hyggeligt. Først anrettede Søster det lækreste stykke tatar med hele svineriet på til hende og mig, det var altså før Peter kom. Straks derefter troede hun at jeg var klar til hendes kæmpe lagkage. Det var så lækkert, men Helle havde ikke plads til så meget -

Men det havde storesøster.

Alba og jeg blev fulgt til busstopstedet af Lucas og søster.
Det var noget være bøvl i bussen hjem. Alba var meget utryg så jeg tog hende op på skødet og da vi skulle af var der brok med chaufføren over tjek ud tjek ind og Alba blev forvirret og viklede sig rundt om sofaerne hele to gange på vejen ud.
En sur bussemand og både Alba og jeg blev stressede.
Det var så synd for hende, en dum oplevelse hun fik og var berørt hele vejen hjem.
Men det er snart fire timer siden, vi ligger i sengen og nyder hinandens nærhed.
Alba drømmer meget, både kroppen og munden vibrere på hende når vi går til ro.
Her er trygt og godt.
I morgen kommer mor Majken på besøg, det blir’ så hyggeligt.

Jeg må hellere lukke ned nu, skal være på Gentofte hospital i morgen tidlig kl 8.
Godnat mine kære læsere <3 Glem ikke kærligheden <3 <3 <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.