Søsters fødselsdag <3

I dag er det min dejlige søster Sannes fødselsdag, egentlig ville hun ikke fejre den, men mig slipper hun ikke af med, slet ikke på hendes dag.                                                         Så Polle og jeg tog afsted i eftermiddags, men uden Maya for hun havde dårlig mave. ” ” Hmmm.                                                                                                                            Min Søsters  søns, far Peter var der, min niece  Susan og hendes søn ligeså.                 ” Se Såååå lækker en lagkage søster havde bagt til os, alt var hjemmelavet også bollerne.                                                                                                                          En skøn eftermiddag og aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.