Sofie & mormor dag

 

Nej i går var jeg ikke til noget, men har det noget bedre i dag.                                        Jeg ser virkelig frem til  at møde min psykiater igen men desværre har jeg først en tid den 9.                                                                                                                                                                                                                                                                            Sofie og mormor har haft en shoppe  hygge dag i Rødovre C, så  meget dejlig kvalitets tid, hele 4 timer, vi snildt fik brugt og vi trængte begge til det , men for pokker da, hvor jeg har fået ondt i mine “Lille tær” af at gå i mine støvletter i så mange timer.                    Elsker  min Sofie meget højt <3 <3 <3 .                                                                              Ditte og lille C  havde også   brug for lidt alene tid, men desværre er det stadig et problem at lille C ikke kan lade Maya være i fred, så helt nemt havde det heller ikke været for dem alle tre. Det er nemmere når jeg også er hjemme                                  Jeg vil ta mig et dejligt bad før vi skal putte mig og min lille skat.                                      Min søn  ringede her til aften for at spørge til hvordan jeg har det, blev så glad og meget taknemmelig.

I morgen tar’ jeg til fitness sammen med min veninde Maiken, denne gang skal vi mødes her i nærheden så det bliver mere overskueligt for mig.

Ønsker alle mine trofaste læsere en fortsat dejlig aften og nat <3  <3 <3

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.