Sol og uanede kræfter

 

Ditte vækkede mig Kl. 07, da lille C var vågen.                                                                  Min lille datter var hjemme ved 4 tiden. Såååå MEGET syg hun har været HELE dagen.

Jeg sov sent i går aftes, så nåede kun at få syv timer og det tar’ mig 9 at få sovemedicinen ud af kroppen, så mor var MEGET træt.                                                    Det kom dog ikke til at gå ud over lille pigen at mormor ikke var helt på dupperne.          Efter  bæ ble lavede jeg havregrød til os begge.                                                                C er rigtig dygtig til at lege selv, men det skal helst være med alt andet end legetøj.        Kasser, æsker, sko, Mayas mad og vand, kødben og at drille Maya, men i dag fik jeg Maya til at lægge sig oppe i hendes Donut hundeseng, som jeg havde sat i sovesofaen sådan at C ikke kunne nå hende. Det store problem er jo at Maya hele tiden lægger sig lige foran C, i stedet for at trække sig når hun driller.                                                          I Formiddags fik jeg samlet dagens sværeste puslespil. At gøre C ren og pæn, give hende varmt tøj på, sætte hende i den fancy klapvogn, gøre Maya klar og mig selv, alt imens lille C sad og blev ganske utålmodig, JEG VAR STRESSET, men mormor smilede og gik afsted med klapvogn og Maya i snor.                                                           Det var et øjeblik som jeg ikke i min vildeste fantasi havde troet ville kunne lade sig gøre for mig.

Efter en runde i parken lukkede jeg Maya ind ad haven og fortsatte med lille C i klapvognen ned til byen for at handle.

Mormors lille pige faldt i søvn på vejen.                                                                              Ditte havde haft en dejlig aften og nat, men desværre var hun så skrækkelig syg hele dagen, men jeg tog mig kærligt af hende.                                                                           I eftermiddags gik vi alle 4 en tur i den solrige park.                                                          Jeg satte et  par vaskemaskiner over og støvsugede lejligheden.                                       Sidste stop et dejligt varmt bad.

Havde hevet så meget mere ud af mig selv, end jeg egentlig havde.                                Vi har fået pizza bragt til døren og hygget os sammen, men nu har ingen af os mere at give af.

I morgen eftermiddag begynder min veninde Maiken og jeg på Fitchallenge. Vi skal  starte med at have en bodyscanning og Mandag starter vi vores første træningsdag.       Det glæder vi os meget til <3

Vores elskede mor har fødselsdag i dag, 88 år havde vi fejret hvis hun havde været hos os endnu. Ære være dit minde kære mor <3 <3 <3

Dejlig Lørdag aften til jer, alle mine kære læsere <3

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.