Solskin kan man altid finde

 

Havde en dum nat,  sov ikke meget så da uret ringede var jeg nød til at melde afbud til fysioteapeut  Line, ærgerligt men jeg kan ikke fungere uden søvn.                                                                                                                                  Vågnede igen ved at der blev ringet på døren og da jeg så hvad klokken var blevet stod vi op.                                                                                                              Jeg har haft telefonisk kontakt med Amalieklinikken, for 7 år siden fik jeg der opereret min dobbelthage væk og nu er halsen blevet så grim at jeg har besluttet mig for at de må kikke på den igen, skal til for samtale den 10 Oktober.

 I eftermiddags har Susanne og hendes ven været til kaffe og bagerens snegle ude i min have, det var ganske hyggeligt.   

I morgen skal jeg mødes med min veninde Maiken nede i byen, der er åbningsfest  i Herlev Centret hvor flere butikker åbner og der vil være underholdning mm.                                                                                                          Maya og jeg ligger allerede i sengen, der er jo nærmest tomt i stuen.                         Så jeg vil ønske jer alle en dejlig natte søvn og en hyggelig Torsdag morgen

                                               Kærlig hilsen mig                      

                                                                                                                                                                                                                                                            

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.