Sommerferie på Læsø

Polle kom forbi for at vise mig hvor fin hans bil var blevet efter et hjemmebesøg af “Streamrex bilvask. Rengøring med damp. Firmaet lovede at bilen ville blive som ny. Må sige at den er blevet flot og dufter dejligt. Klar til ferie med Ditte som Chauffør.

Helena, Nikolaj, børnene, Ditte, mig , Liva og Mickey er inviteret på luksus ferie af Polle. Vi skal til Læsø / Vesterø Nordjylland. Den har han ønsket at vise mig i mange år. Rejsen planlagde Polle helt uden min og børnenes viden.

Vi er ubeskriveligt taknemmelige og glæder os meget. Det blir spændende at se hvordan det går, når alle vi 8 er samlet i 9 dage.

Dancenter  skriver :
Dette velindrettede og moderne sommerhus med spabad rummer alt, hvad hjertet kan begære indenfor komfort og velvære med en beliggenhed tæt på børnevenlig badestrand, havn og indkøbsmuligheder på Læsø. Sommerhuset har stue i åben forbindelse med det veludstyrede køkken. To badeværelser med gulvvarme, det ene har spabad. Til billig opvarmning og ikke mindst hygge er der installeret en brændeovn og varmepumpe. Der er tre store soveværelser, en hyggelig alkove og en hems med to sovepladser. Desuden er der barneseng, højstol, puslebord, kravlegård og legetøj til de mindste. Fra stuen er der direkte adgang til terrassearealet, hvor morgensolen kan nydes på den sydvendt terrasse. Overdækket terrasse med dejlige havemøbler inkl. grill.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.