Støv på hjernen

Er sååååå træt at jeg har været gal og irritabel. Brugte nok en time på at åbne en spand træolie til mit plankeværk. Droppede af gå igang. Flere timer på vask af mine tæpper. Har støvsuget og støvet af.

Mit kælderrum skal tømmes endnu engang det er bare ikke okay, nu skal der sættes nyt vindue i… OMG !  Mit kælderrum er proppet .

Driftslederen fra egendommen gav  mig lov til at låne et tomt rum imens, der fejede jeg. Hold op hvor var der meget møj og snavs. Desværre blev der en  tåge af støv, som har påvirket mit hoved og lunger . Hmmm tænkte mig ikke om.

Men det tog noget af sulten.

Jeg blev langt fra færdig og det skal stå tomt Torsdag morgen kl 8.

Efter to gange bad er det tid til frokost og aftensmad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.