Tid til farvel.

Fredag :
Min telefon ringede ikke og vækkede mig.
Så uden aftalen med Trine, om at hun skulle banke på mit vindue hvis hun intet hørte, var jeg ikke kommet afsted til Esbjerg.
FOR DEN DA ! <3 De tre timer i toget var okay, jeg er blevet dygtig til at rejse derover alene. Under turen fik jeg skrevet en konfirmations sang til min kære nevø Tobias. Havde håbet at jeg var heldig at skulle sidde alene på sæderne i kupeen men desværre var det andet optaget. Der har ikke været mere end tyve centimeter imellem os. Havde sån' glædet mig til min medbragte flæskestegs sandwich, men den gav jeg karantæne nede i frysetasken. Min kære søn hentede mig på Esbjerg station. Jeg blev taget varmt godt imod som altid og planer for dagen var lagt og smadder goe'. Da begge børn var kommet hjem fra skole kørte vi til "Vejen" på strandtur. Min svigerdatter Line havde bagt pølsehorn og sunde blåbær muffins det var mums ! Bølgerne var store, børnene elskede det vi havde såå sjov en badetur. Der var bare også meget strøm og vind. Line foreslog derfor at vi kørte videre til Hjerting strand. Der blev vi ikke så længe, det var lavvande og ikke spændende men ganske varmt. Matti fik fødselsdagsgaven fra farmor som han virkelig blev glad for. Til aften sad vi i haven og spiste pizza. Jimmy og mor sluttede aftenen af med en spændende fodboldkamp. Lørdag. Efter morgenmaden" varme hjemmebagte boller" tog Line bilen og svigermor med en tur til Bilka for at handle ind. Der skulle holdes vejfest, så derfor også en god indkøbstur. Må sige at vi hygger os sammen i hinandens selskab, har fået opbygget noget varmt og godt. Jeg tør være mig. Line fik lige en spontan ide om at vi skulle køre til vandet igen og denne gang blev det stranden som faktisk ligger lige i nærheden af deres hus. Herligt, altså sån' lige bortset fra at der var såååååååå mange krabber. Selvom Jimmy og line sagde at de ikke gjorde noget, synes jeg bare ikke om at nogen fremmede kravler rundt imellem mine tær' uden min samtykke. Drengene har haft det dejligt med mit besøg, Phillip spurgte meget til hvornår jeg skulle hjem og blev så glad hvergang at han hørte at vi stadig havde tid sammen. Matti er blevet mere tryg ved farmor, smurte mig ind i solcreme og legede med mig i vandet. Svigerdatter Line bad mig om at blive og ikke rejse hjem. Min søn er en rolig ung mand, han hviler godt i sig selv og er altid dejlig elskelig at være nær. Vi pjattede med at mor kunne flytte over og bo i nærheden, hvilket jeg hjertens gerne ville men kun hvis alle mine børn ønskede at bosætte sig der. Det føles som om at mit besøg har varet flere dage, fordi at jeg har oplevet så meget godt på kort tid. Jimmy kørte mig til toget, det var tid til farvel <3 Mit hjertebarn <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.