Tid til kærtegn

Ditte og Chiara kom ned til mig i eftermiddags og det var ganske hyggeligt.                      Her var ikke ligefrem pænt og rydeligt for jeg har haft tømt køkkenet og kravler nu rundt og vasker af oven på mine køkkenskabe.                                                                          Tog  nogle pauser på mine dårlige dage, men nu skal jeg videre med projektet.

Vi fik  kvalitetstid, imens Ditte var i fitness centret.

Jeg har naturligvis også set håndbolds kampen og kunne ikke undgå at blive påvirket over deres nederlag selvom de jo trods alt  vandt sølv.                                                    Men at se de danske spillere så grådkvalte var ikke rart.

Jeg har lige brændt et hold mysli boller af fordi at jeg var optaget af den skrækkelige men vildt spændende film ” Klienten på tv 2.                                                                      Min kære svigerdatter gav mig ellers opskriften og jeg havde puttet en masse ekstra lækkert i. Så meget ØV !

Nu er det tid til min serie Luther og jeg fandt et stykke wienerbrød i fryseren som skal nydes til.

Godnat og sov dejligt

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.