Tid til livet

 

Var hos behandler Anette kl. 13, som aftalt.                                                                  Havde købt en blomst med til hende hvilket  jeg har tænkt at gøre flere gange. købte den i går hos Ikea.                                                                                                  Hvad jeg ikke vidste var at  det faktisk  er Anettes fødselsdag  i dag, så det var da vildt.                                                                                                                                    Anette gav mig en opgave, at jeg skal holde en “Fri dag en’ gang om ugen, faktisk to men starte med en, så fremover laver jeg ingen aftaler hver Onsdag og det skal jeg overholde.                                                                                                                   

 Efter en times tid var jeg  på vej videre hjem til Susann som er ret hårdt ramt af sygdom  blandt andet Leukæmi.                                                                                      Det var dejligt at se Susann igen,  jeg havde købt nogle søde fyrfadsstager, en pakke duftlys også fra Ikea og noget wienerbrød med  til vores kaffe.                      Blev hos Susann et par timer.   

Hjemme ventede Maya, men også Birgit som jeg havde en kaffe aftale med og samtidig havde jeg en vaske tid.                                                                                      Har nået det hele, sån’ lige bortset fra min lejlighed, ejj jeg har fået udrettet noget bare ikke alt.                                                                                                                      I morgen har jeg lavet en aftale med min datter Helena  om at vi sammen skal  nyde noget kvalitets tid,  det er alt for længe siden.                                                     

Har lagt nyt nyvasket sengetøj på  som jeg vil glæde mig til at ligge i, efter et dejligt bad.                                                                                                                          Maya har været på sin aften tur , så dagen er klaret.

                                                                         Godnat og sov behageligt  <3 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.