Til middag hos lillebror

Jeg elsker mine utydelige billeder når                                                                             bare de er smukke

Giver lige mig selv 10 hurtige minutter med et lille skriv om dagens oplevelser.      Min nevø Tobias hentede mig og Maya i eftermiddags så vi sammen kunne køre til Holbæk.                                                                                                                          Var smart at pakke og medbringe en stor taske med hovedpude, sengetøj  og ekstra tøj som jeg skal bruge næste gang mig og Maya kommer  på overnatning hos lillebror.                                                                                                                      Hele eftermiddagen og aftenen har jeg nydt sammen med mine nevøer Andreas og Tobias, drengenes kærester, Natasja, Mathilde min niece Sandra  og Christians to børnebørn.                                                                                                  Så lækker mad vi fik, ganske som altid det flotteste kød, jeg husker bare ikke hvad det hed og har aldrig smagt det før. Rødt, rosa i hvert fald.                                Desserten var drømmekage som jeg bagte i formiddags.

Jeg er simpelthen nød til at komme i seng nu, for Helena og familien henter mig i morgen tidligt allerede kl 8.   

Godnat og sov godt <3                                                                                                                                                                                                                 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.