Atter Mandag

Endnu en dag hvor Maya og jeg bare har nydt hinandens selskab. Var ellers sikker på at jeg havde en aftale med min kære veninde Maiken og vores fælles hygge omkring Robinson men vi var gået helt forbi hinanden.  Det var ærgerligt for jeg havde glædet mig.  Men så fik jeg gjort lidt ekstra her i min hule og det ikke dårligt.                                                                                                                Maiken og jeg har masser af Mandage endnu 🙂 <3                                                        Varme kærlige hilsner og sov dejligt Helle                                                   

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.