Tissede i sengen

I aftes fik jeg noget af en overraskelse.
Mig og Maya lå i sengen og puttede.
Pludselig rejste hun sig op, satte sig på min dyne kradsede lidt i sengetøjet, satte sig til rette og tissede….??????
Det har hun aldrig gjort før.
Chokeret og vred jeg var, hun opførte sig som om at det var en daglig rutine.
Egentlig lovede jeg mig selv at hun ikke skulle ligge i min seng og sove mere, men hurtigt blev det til en bekymring i stedet, for hvorfor havde hun mon gjort det.

Tænker om Maya i virkeligheden var blevet stresset over vores overnatning sammen med børnene og hvor hun før vi skulle hjem havde rullet sig i rævepis og lort hvilket krævede et bad straks vi var hjemme.
Maya bryder sig hverken om at komme under bruseren eller få pelsen redt igennem
Desuden havde jeg taget kødbenet fra hende som lugtede af gammel fisk.
Naturligvis kunne hun kun blive forvirret, når ben normalt er tilladt også på hendes side af sofaen.
Men jeg havde heller ikke helt styr på hvornår hun sidst havde tisset.
Nå men meget har jeg lært af det.
Vi skal ha’ mere ro på, hun og jeg.
Desværre er det mig ikke altid nemt at huske.

Men det var vores sene aften i går.

Nød solen da den var her, skøn jeg ventede på regn lyn og torden.

Klokken er nu 20.28 stadig ingen brag fra himlen, men masser af regn <3 ... Love it. Jeg har bagt pæretærte og håber på en god tv udsendelse. Min søn Jimmy sendte mig en melodi/musik video, som jeg spillede ret ofte da han var dreng, når jeg var fuld og havde problemer med kærligheden hvilket alt for ofte var tilfældet. Jeg glemte ham. Den melodi trak tårer og ikke kun hos mig. Det står ikke til at reparere igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.