Tobias 18 års fødselsdag

 

Det Lykkedes mig at skrive fest sangen til min nevø Tobias færdig i går aftes, men printeren drillede så den opgave klarede min lillebror Christian  før han hentede mig.      Det var en skøn fest, vi fik frokost som var tapas, men hjemmelavet og der var meget forskelligt at vælge imellem, virkelig lækkert.                                                                      Til dessert havde min ( Heidi pige som ofte var hos mig fra hun var en lille pige og også mine pigernes træner i springgymnastik da de var mindre og senere giftede Heidi sig med min lillebror ” Mit værk ) Bagt en super flot og lækker chokoladekage , dertil div. frugt  dessertvin og kaffe.                                                                                                    Der havde været mange gæster, ca.40.

Men nu har jeg så haft min niece Sandra og nevø Tobias  i mit liv siden de var små.                                Heldigvis ser jeg stadig Heidi, men mest i forbindelse med børnene.                                Festen varede til klokken 18, da der herefter skulle være fest for de unge.                        Min nevø Andreas og hans kæreste Natasja kørte mig hjem  til Herlev .                    Dejligt at se og være sammen med den side af familien igen

Ditte skrev til mig at hun ville gå en tur med Maya imens jeg var til fest.                            Herligt.

Jeg er meget træt, ligger i min sofa og har svært ved at rejse mig op igen.                        Heidi gav mig to flasker alkoholfri rødvin med hjem som  hun også havde serveret til mig til frokosten.                                                                                                                   Det vildt at jeg faktisk følte mig lidt påvirket og den samtidig smager godt.

Ønsker jer alle en super hyggelig Lørdag aften <3

Kærligst Helle

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.