Trombelyse

Min dag var tiltænkt hygge og skrivning, men sån’ gik det ikke. Den halve har jeg brugt foran med min bærbar i skødet fordi at der konstant poppede en besked op om at min com var inficeret af 5 farlige virus.

Bullguard internet security som jeg har betalt for, ledes af vrksomheden Northguard og de ville ha’  2000,- kr ekstra for surport. Jeg fattede ikke en meter af hvad de ville jeg skulle gøre, så efter et mindre sammenbrud fik jeg her til aften hjælp af dem.

Bullguard kostede 1500 – 2000 kr og skulle sikre mig i 3 år.

LORT ! Har haft det som dengang hvor jeg gik i skole og havde indlærings problemer. Det tror jeg, efter 7 forskellige skoler. Lærte aldrig at devidere. Men nok om det jeg fik hjælp tilsidst.

Paul blev i dag kørt fra Herlev hospital til Rigshospitalets sårafdeling, hvor han havde en ambulant tid. Paul blev omgående indlagt. Han har atter haft blodprop i benet så her til aften skal han igennem en trombelyse undersøgelse.

En læge havde på Herlev medicinsk afd på stuegang sagt til Paul at hans fod så fin ud ??? Tjaa der var forskellige vurderinger.

Efterfølgende skal hen igennem en behandling som skal opløse blodproppen og genopbygge blodforsyningen i benet.

Paul har fået klar besked, at lykkedes det ikke, så mister han hele benet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.