Ugen der gik

Må sige at jeg havde nogle skønne dage sammen med alle børnene, ville ikke have været foruden.                                                                                                          Det har været så givende at se hver og en  have det så dejligt her, ingen regler bare nyde hinandens selskab, spise og drikke lige hvad de havde lyst til . 

     

Der var faktisk sang og musik hvis Bamserne blev trykket i hænderne, det fandt pigerne dog også ud af senere.

Nu har jeg  også haft kvalitets tid med alle børnene også drengene fra Jylland.      I går var jeg hos Helena for at passe børnene, hvor Sofie og jeg lavede maden. 

Men nu har jeg også brug for ro og ikke mindst Maya.                                                Imens mit tøj blev vasket i dag, kogte jeg æbler til æblekage som mig og Birgit  nød inde hos hende og Molly.                                                                                    Her til aften gik vi også tur sammen med hundene, det er rart at kunne være noget for hinanden.

I morgen tar’ jeg bussen til Ballerup C hvor jeg skal mødes med min barndoms veninde Jeanne, vi skal spise frokost sammen og det glæder jeg mig meget til.

Pas godt på jer selv og hinanden

Helle

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.