Undskyld at jeg bander

Der er gået mange timer, men er nu faldet ned på jorden igen.

Jeg havde meldt mig til en mode opvisning for store kvinder. Tiden for  tilbagemelding er overskredet en uge. Der skal bruges seks. Tre blev valgt igår, resten af køen incl mig selv skulle vente yderligere en uge på svar. I min verden er det ikke okay når modellerne skal stå klar 2 september. Det er uuholdeligt at vente. Skrev til Butikkens indehaver at jeg trak mig.Proceduren var at sende foto, ringe og evt besøge butikken hvilket jeg gjorde.

Indehaveren var bare på ferie.

. Tre ansatte var på job ved mit besøg og de forsikrede mig om at jeg blev en af de udvalgte.

” -Vi ses næste uge sagde den ene af pigerne med et stort smil.

Det minder mig om rundboldt i skolen hvor der skal vælges to hold, det er Sgu’ ikke sjovt at være en af de sidste.”- Undskyld at jeg bander, det ligger slet ikke til mig.

I dag var mit første møde med Sander min nye behandler på lænken.

Sander fik et udkast af mit spændende liv. Han kunne godt forstå at jeg har masser at skrive om.” Halls Halsbolsje original” Det er ikke så meget man når på en time så han vil gerne se mig i næste uge.

I regnen behøver jeg ikke gå og skjule mine øjne

Sander fik et vandfald.

Foto er fra et statist job hvor jeg skulle spille ” Bordelmutter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.