Verdensmålsdag I Ballerup

 

 

 

Det har været en fantastisk dag. Jeg mødte ind på Ballerup station kl 13.30 og deltog sammen med  flere natteravne på Verdensmålsdagen. Vi stod ved vores egen bod og fortalte om os selv til alle som havde interesse for hvad vores frivillige arbejde består af. Jeg tror at vi fik nogle nye medlemmer 🙂 .Alt her på pladsen handlede om miljø, natur, økologi, klima, at gøre en forskel. Jeg fik hilst på Ballerup Borgmester , han og hans kone ville melde sig ind i foreningen og også gøre stor reklame for vores eksistens og frivillige arbejde. 

Min Sofie ligger her ved min side og sover, det er over en time siden at hun gik til ro. Vi bestilte Pizzaer til aftensmad  og har ellers slappet af i hinandens dejlige selskab. Sofie er 13 år nu så vores samtaler er meget anderledes, men kan sagtens hoppe på, hvilket jeg har haft lidt præstationsangst over om  jeg nu også kunne fordi at hun er lidt lukket. Men som skrevet står så har vi haft det dejligt og Sofie bliver hos mig til Søndag aften.

 

 

Der er Ballerup musik festival  i morgen så der tror jeg at vi skal ud og opleve noget. Bruge alle sanserne. Maya og jeg har lige været på en aftentur, sååå stille en aften på Tornerosevej. Det er så dejligt at ligge her i min seng ved siden af Sofie og Maya.

Jeg ønsker jer alle en fortsat god aften.

Kærligst Helle

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.