Vi løfter hinanden op

I dag foregik træningen nede i elverparken,  er utrolig glad for at jeg kom afsted og  vil i morgen fortæller jer mere herom, nu er jeg bare træt.                                                   Mig og min veninde Maiken er gode til at løfte hinanden op så vi ikke behøver kravle hele tiden.                                                                                                                        Det har været en lang dag med masser af frisk luft, hyggelige mennesker, det gjorde mig godt kan jeg mærke.                                                                                             Polle og jeg drak kaffe sammen nede i byen i eftermiddags, det var lidt køligt men ganske hyggeligt.                                                                                                           Her hjemme er vores lille C blevet syg og Ditte starter på arbejde i morgen så det er ret uheldigt. Jeg kan ikke tilbyde min hjælp hvor end jeg gerne ville, men det gør far Mario.  Min lille elskede Maya ligger her ved min side, det er nusse tid fortæller hun.

I morgen starter jeg på endnu en forandring af min livsstil.

Jeg ønsker jer alle en dejlig behagelig nat med smukke drømme

Kærlige hilsner  <3

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.