Vi vader igennem Byens gader.

På en eller anden måde skal jeg have samlet mine knogler og ha justeret mit korpus. Mit gamle kadaver rasle OG GØR Såååååå uartigt ONDT. Vabler under fødderne, som dunker..Dunk Dunk.. Mine ben er som knækkede stolper. Av lænd, Av ryg, balder, lår, ankler, fødder, ben, skoooo… AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV ALTING !!!!!

Hele 10 km Herlev rundt..I regn og blæst 🙁 “Hvordan kunne du dog gøre det imod mig Torben !!!
Torben valgte ruten og det var grundigt.

Næ nej, jeg sidder ikke her under min dyne og tuder som en anden tøs !

Kun ganske små piv piv….. Kan høres hvis du lytter ved døren.

Meeennnn tak for en skøn uforglemmelig hyggelig tur i byens gader kære Torben og Majken, i fik mig hevet helt med hjem til gården.
2 gange 650 panodil og en halv sovepille er simpelthen nød til at give mig en fest … Men hvem skal dog hjælpe mig op af sengen i morgen og give Mickey mad ?????Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.