Vi venter en baby <3

Kære mormor

Jeg ligger her i min hule, kommer snart ud til dig                                                                 er bare så lille bitte, til August der kommer jeg                                                                  her i min mors mave,  er livet ganske rart                                                                          Jeg vokser hele tiden, til jeg er helt parat

Kære mormor så mange børn du har                                                                                  nummer ni i rækken,  jeg meget gerne tar’                                                                          ved  at der er plads under vingerne dine                                                                          og  du vil også  holde, kærligt  omkring mine  <3

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.