Vinden og piletræerne

 

Dagen i går var ganske fin, men Maya og jeg gik allerede ind i seng kl. 20 for var såååå træt. Inden da havde jeg været nede i fitness, til havemøde, skrællet æbler og lavet den skønneste æblekage til mine gæster datter Helena, Nikolaj, Annabell, Noah og Polle. Polle havde glemt sit ben, så måtte klare sig med at humpe frem på numsen, ” kan selv siger han.                                                                                                                             I dag har jeg haft gang i flere ting, vaske køleskabet af, handle, klippe grene af mine kæmpe pile træer og gået mine sædvanlige ture sammen med min Maya. Polle kom på have besøg og hjalp mig med at spiste resten af æblekagen fra i går.                    Telefonen har været glødende varm, så mange har haft ringet i dag.                            Jeg har lige bagt gulerodskage med rosiner og nødder.                                                    Om snart kommer min veninde Jytte med flere æbler som hun har plukket til mig <3        I morgen får jeg besøg af min veninde Maiken, vi skal spise sammen og se Robinson 🙂 <3 .

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.