Jeg kalder det kærlighed <3

Mig og Maya har haft en dejlig dag sammen, vi har været meget i haven. Jeg fik slået og sået græs. Maya løb direkte ind i det helt store brusebad da jeg vandede haven, ej det havde jeg slet ikke ventet, det såååå hyggeligt at hun turde.                                        Var nede i byen og handle ind til frokost i morgen sammen med pigerne. Vi skal til badesøen i Albertslund. Jeg har lavet pølsehorn og bagt  jordbær muffins .                      Har lagt opslag op på natteravne siden om at jeg mangler 2 ravne til  at gå sammen med mig den 29, måske at det var noget for dig ??? 🙂  <3

Jeg var ellers heldig i klasselotteriet, den 16 vandt jeg 285 og den 17 endnu 540 😉 Herligt.  Nu vil jeg pakke tasken til turen i morgen og hoppe op i sengen sammen med min lille skat <3 <3 <3                                                                                                                                Ønsker jer alle en dejlig nat med smukke drømme <3

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.