Williams dag <3

Efter formiddags turen sammen med Maya og havemødet som var hurtigt overstået med kun få tilstedeværende,  gik jeg direkte hjem i seng og blev der i  tre timer. Træt og rystede meget, det er slet ikke til at holde ud ikke at have styr på kroppen.                      Min lillbror Christian ringede, det var en super dejlig overraskelse.                                    Ditte og lille C kom  hjem forbi mig, inden vi skulle til mit barnebarn Williams fødselsdag, som blev fejret i dag. Polle kom også for at hente mig.                                                      Min datter Helena og Nikolaj havde lavet dejlig oksesteg, flødekartofler, lagkage, Cheesecake  og der var chips sodavand og kaffe. Der manglede ikke noget og det var så lækkert og hyggeligt, stemning var god.                                                                    Var allerede hjemme hos min lille skat for en times tid siden, er stadig træt så vil lægge mig ind i sengen sammen med Maya <3                                                                            Fortsat god Søndag <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.