1 og et halvt kilo Åååååå nej !!!

 

I dag har jeg tid og overskud til at skrive, i går var jeg sammen med naboerne vi havde nogle projekter at udføre. At fjerne en lille busk og et træ fra min have som vi gravede ned ude på plænen. Linda havde bagt boller, som  vi nød i sol og sommer varmen sammen med kaffen naturligvis.                                                                                          Et og et halvt kilo har jeg taget på siden min sidste træning i Fitchallenge  Det er noget Lort !  Men jeg har også været strid. I morgen når min pension er gået ind på kontoen tilmelder jeg mig til fitness World lige her i nærheden, der følger en gratis konsultation med en personlig træner med ved oprettelsen.                                                                  Jeg har været hos lægen og få taget blodprøver vedr. min medicin indtagen og samtidig min B12 injektion. Min aftensmad har bestået af Herberlife protein pandekager med banan, mums.                                                                                                              Mayas nye sele er allerede kommet den var kun to dage undervejs, en rigtig tøse en af slagsen, rød og sidder perfekt på hende.                                                                        Jeg har slået græsset og rodet lidt i jorden. Må altså købe mig et nyt bassin som jeg kan hoppe i for det er da vildt så varmt her er, nice. Hvis vejret holder har Ditte lovet en strandtur sammen med mig og lille C. I weekenden.                                                           Ønsker jer alle en smuk lun Onsdag aften <3 <3 <3

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.