Mine dejlige børn <3

Det har været en dejlig dag <3

Ditte skrev til mig at hun og lille C gerne ville komme ned til mig i eftermiddags, så jeg fik travlt med at cykle ned  for at handle ind, I Lidl købte jeg et lækkert børne bassin til bare 200 kr.                                                                                                                         

Havde købt masser af frugt, vandmelon, ærter, jordbær og kirsebær .                             

Vi havde det sååå hyggeligt, pigen på billedet er nabo Lindas barnebarn, hun og C legede så dejligt sammen.                                                                                                   Til aften blev menuen stegt kylling og salat.                                                                       Maya og jeg fulgte de to ned til bilen, skrækkeligt nok var der en brumbasse som havde haft sat sig på Chiaras skulderblad og stukket hende, vi opdagede det da hun startede med at græde  så snart hun blev sat ind i bilen. Da Ditte havde fået hende hurtigt ud fra autostolen igen, sad den lille lort i hendes øre, hvor  den heldigvis ikke havde nået at gøre hende noget. Den har måske siddet i stolen før hun blev sat ind. Sikken en skrækkelig oplevelse efter så smuk en dag. Jeg har talt med Ditte efter C er blevet puttet og alt er vel <3                                                                                                I morgen har jeg fået lov til at få Chiara  på overnatning, jeg glæder mig sååå meget <3 <3 <3 For resten så er hun meget tæt på at gå sine første skridt og har også fået en kindtand 🙂  Hendes 1 tand <3

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.