19 December Min lange rejse.

Et kært minde af min afdøde elskede Mickey <3

I dag har jeg været ude på en lang rejse.                                                                        Det føltes i hvert fald som om det var det der skulle ske da jeg lå i min seng i formiddags og kæmpede for at komme op.                                                                    Mine opgaver for dagen har bare været at gå tur med Maya, et bad og ned i byen for at hente min sovemedicin.                                                                                          Jeg havde et Føtex gavekort  som pludselig var forsvundet, nåede helt ude i mit røde felt før jeg opdagede at det  lå i  min skraldespand.                                          Vaskeriet var ledigt så fik heldigvis vasket et par maskiner.                                        Maya fælder vildt meget, så sengetøjet er helt loddent i løbet af et par dage, jeg bruger rigtig mange fnugruller.                                                                                         Næ, ikke noget spændende herfra.                                                                                 Overboen råbte højt ad hunden igen ved 03.30 i nat og samtidig larmede naboen. 

                                                                                                                                            Til jer mine kære skønne læsere, et  ønske om at i må få en dejlig lun aften.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.