4 Søndag i advent.

En kort aften hilsen herfra for jeg har det ikke godt, det er langt værre end de sygeste tømmermænd som jeg aldrig aldrig glemmer.                                                I eftermiddags var jeg nede i byen sammen med min nabo veninde Annelie og der blev jeg så dårlig at jeg næsten kastede op.                                                                  Ditte skrev i dag om jeg havde lyst til at hun og Chiara kom ned og spiste sammen med mig, naturligvis siger jeg altid ja til børnene når de vil komme, havde forberedt Ditte på at jeg ikke var helt okay.                                                      Jeg lavede Finker og kartoffelmos med rødbeder til.                                                    Chiara underholdt os, hun er altså fantastisk sjov, iderig og  nu ved hun også hvor mormors slik skuffe er.                                                                                            Vi fik trods alt en dejlig aften.                                                                                      Maya og jeg har lige fulgt børnene ned til bilen.                                                            Må gå ind og lægge mig nu, så vil ønske jer alle en dejlig 4 søndag i advent 

Kærlige hilsner fra mig <3

                                                                                          

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.