Uforudsigeligt


Jeg kan ikke huske tilbage til hvornår min dag sidst har været så kaotisk.
For et par dage siden måtte jeg lukke mit bankkort fordi at nogen forkerte modtog alle mine personlige oplysninger.
I går forsøgte en af mine kære naboer at gå ind på min mobil for at hjælpe mig igennem til et midlertidigt bankkort hvilket resulterede at min telefon lukkede og efterfølgende bad om en sim kode som jeg ikke aner hvad er.
Det meste af dagen har jeg siddet på min com og skrevet frem og tilbage med en medarbejder fra Telenor som heller ikke kunne hjælpe mig.
Maja og jeg har dog været ude på vores ture og også nede i byen.
At transportere hende derned var nogenlunde okay, men da nettet kom på var det naturligvis ingen succes.
Fik hentet mine briller og købt barnedåbsgaven SAMMEN MED Maja.
Jeg havde lånt kontanter af en nabo, men Fakta nægtede mig adgang til butikken med Maja i klapvognen også selvom nettet var på.
Sååååå ingen bankkort, mobil og indkøb.
Kan jo heller ikke bestille madvarer via nettet uden mit kort-
Jeg fik en veninde til at købe 2 mælk til mig <3 .Min vasketid skulle også overholdes og denne gang lod jeg Maja blive her i lejligheden og det gik overraskende godt de gange jeg forlod hende, hun gøede kun nogle få minutter. Skulle her til aften vande haven, men slangen faldt af og vandet fes ud på mit badeværelsesgulv. " Den meget UHELDIGE nabo som jeg mødte nede i parken stod her til aften og råbte fra hans altan da Maja og Marley gøede efter hinanden. - " HVAD FANDEN SKER DER"! Råbte han irriteret Så det tyder på at han fortsætter med at være " EN GOD NABO ! ???????? Ej men altsååå !!! Til sidst men ikke mindst, så er hundepasser til Maja på Lørdag hoppet fra. Livet er da uforudsigeligt. Helena og Sofie overraskede mig, de for lidt siden var her for at afleverede madvarer som de havde købt til mig, også noget lækkert sååå jeg er virkelig taknemmelig og glad. Helena kunne godt se at jeg er blevet lidt mindre, det glæder mig, næsten 6 kg på en måned. Nu Jeg kan ikke finde mine læsebriller, det går godt. I morgen er jeg nød til at ta bussen til en Telenor butik i Ballerup. Godnat og sov godt <3 .............

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.