Mormors lille pige <3Vi havde vores sædvanlige formiddags tur i parken.
Maja er begyndt at lade mig sove til klokken 9, det mor glad for.
Eftermiddags turen gik vi sammen med Sia og hendes lille hund som jeg altid glemmer hvad som hedder.
Mine to dejlige piger, lille Chiara og Ditte Lee kom på besøg det var hyggeligt, Chiara er så mild, glad, harmonisk og temmelig lækker hun pludrer meget, det er herligt.
Ditte virker også glad og tilfreds med livet, så alt godt derfra. Nice <3 . Jeg efterlod Maja en halv times tid imens at jeg gik ind til Birgit, for at se hvordan hun så ville reagere. Hun tog det fint, kun lidt gøen. Opdagede lidt senere at jeg var løbet tør for mine " Lykkepiller, så måtte igen forlade hende. Tror faktisk at det er flere dage siden at jeg var udgået for medicinen men bare ikke lagt mærke til det før i dag, da jeg stod med doseringsæskerne. Hurtigt hjemme igen men tog også tid til at handlet lidt. Her var stille da jeg var hjemme igen. Men er også nød til begynde at gå ud nu, kan mærke behovet for at være lidt alene. Telenor blev ikke i dag, måske i morgen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.