6 operation på under en måned

I eftermiddags tog jeg en tur til Rigshospitalet og besøgte Paul.

Ved undersøgelsen af det betændte sår på benet, blev det opdaget at han også har en stor betændt kugle under et operations sår i lysken. Han fik antibiotika via drop imens jeg var der. I morgen skal Paul igennem den 6 operation på under en måned.

Jeg henvendte mig til en sygeplejerske for at spørge til Pauls videre forløb, hun fortalte at man fra afdelingen gerne ser at  Paul for muligheden for at komme på Rehabiliteringscenter, hvilket hun havde drøftet med Visitator i Herlev kommune som havde givet udtryk for at Paul får den hjælp som han skal ha og ikke behøver yderligere.  Jeg er træt af at bryde sammen og  diskutere med nogen som sætter spørgsmålstegn ved det jeg fortæller, hende her var skrækkelig og talte nedsættende til mig. Måske hun tænkte sig om, efter at hun spurgte mig om, hvem der så” havde sørget for hjemmepleje og alt andet fornødent, da man fra afdelingen ikke havde sørget for det da de sendte ham hjem.

” MIG” sagde jeg tudende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.