Du min engel

Mit barnebarn Sofie går på Kreativ Dramaskole her i Herlev, i dag Var Ditte og jeg nede i Medborgerhuset for at se Sofie spille engel i musicalen ” Forbandelsen”. En meget smuk, skør, sjov, og meget humoristisk fortælling om de Kongelige. Børnene var nogle fantastisk dygtige skuespillere og jeg fik Kuldegysninge flere gange fordi det var så rørende.   Sofie vidste ikke at vi kom, det var dejligt at se hendes glæde. Rosen som Sofie sidder med på billedet, var fra hendes kæreste Viktor som også sad imellem puplikum sammen med hans mor, “Deeeet’ er da sødt.

Jeg er meget stolt af min Sofie og det kan hun ikke undgå at mærke.

Ditte og jeg medbragte en fin lille gavepose til Sofie, med slik og sodavand.

I  eftermiddags blev jeg ringet op af en ” SØD” sygeplejerske som også passer Paul.

Konklusionen af vores samtale blev at jeg i morgen skriver til Borgmesteren her i Herlev og at Paul ikke kommer hjem til hans lejlighed direkte fra afdelingen, jeg er nød til at handle på Herlev kommunes SNÆVERSYNETHED og omsorgssvigt.

Pauls operation, blev udsat til i morgen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.