Søndag, hele dagen lang

Dagens opgaver har været mange.

Efter Mays og min morgen tur kom Mario og hentede mig, vi skulle samle Polle op kl 9.30, for så at køre til Greve for at hente bordet som han skulle købe. Det var tungt men mig og min svigersøn er et godt team 🙂 .

Hjemme hos Polle igen fik vi sat ham og bordet på Plads 🙂 🙂  og kørte videre  ned i byen hvor jeg fik at hilst på Marios far. Det var rart at se farmand og de to ligner godt nok hinanden. Flot mand 🙂 Sagde det også til ham.

Jeg var kun lige kommet hjem da Helena sendte mig en sms om at hvis jeg kedede mig kunne jeg komme ned i Elverparken  og se William spille fodbold.

En lille time havde jeg… Hurtigt fandt jeg tæpper frem, lavede en termokande kaffe og kastede en pakke muffins ned i  tasken.

Er super glad for at jeg var der, tydeligt at se hvor meget det betød for William. Han er virkelig dygtig både som målmand og medspiller. Mormor er stolt <3 .

Det blev en hyggelig eftermiddag på græsset i regn og solskin, sammen med Helena, Annabell og Nikolaj, men for pokker jeg havde stadig travlt.

Efter kampen cyklede jeg hjem til min Maya, gik eftermiddags tur ordnede lejligheden, mig selv, stegte flæsk kogte kartofler,  lavede persillesovs og æblekagen færdig  til mine dejlige gæster som  kom præcis  klokken 18. De medbragte sodavand og en smuk blomst til mig.

 

Bordet var veldækket  i gråt og hvidt med en enkel liggende rød rose fra haven , øv at jeg ikke fik fotograferet for det var sååååå fint.

Vi hyggede os og maden var lige som den skulle være, ingen klager.

 

Klokken er 23.00  Maya og jeg har været på gaden og vil nu kravle ind under dynen.

I morgen har Polle og jeg lovet at komme hjem til Birgits datter i Jyderup  “med endnu et bord i bilen”.

Maya skal med <3 . og min termokande.

Kærlige hilsner Helle

 

 

.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.