Men det er min egen skyld.

 

                                                                Problematisk fra starten i dag , vi kunne ikke lægge sæderne ned i Polles bil så det var noget af et puslespil at få plads til  Birgits tunge bord  i  bagagerummet.                          Det skal lige siges at da Polle jo ikke kan hjælpe til,  så  var  det os to ældre damer som måtte klare os selv 🙂 .

Bilen gik i stå på hovedvejen men heldigvis kunne vi  i løbet af nogen  minutter ville den starte igen                                                                                                                            På under lidt under en time var vi fremme hos Birgits datter Charlotte i Jyderup.              Charlotte havde et gammelt ødelagt  “Tungt havebord som hun gerne ville at vi tog med tilbage til container pladsen på Tornerosevej og det lykkedes mig også.

Maya var vildt stresset under hele turen, så det havde været bedre om hun var blevet hjemme,  for det var synd for hende.

Havde faktisk lovet min veninde Frida at holde fri når jeg var hjemme igen , men kom i tanke om at en ven  havde  brug for at jeg ordnede lidt i hans lejlighed da det trængte voldsomt til en kærlig hånd og han lå på hospitalet.

Et langt varmt bad gjorde underværker.

I morgen bliver endnu et renderi .

Vi har været på en kort aftenstur og vil slutte dagen af med et kærligt godnat til jer alle sammen . Af hjertet tak for at i  vil bruge jeres tid på at læse om mit og Mayas liv <3 <3 <3

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.