Intet er så stille som sne

Fik et chok da jeg opdagede at klokken var halv 11 i formiddags da jeg vågnede. Maya styrtede ud i haven og tissede, hun gør det hjertens gerne når der nu ligger sne. Tror faktisk ikke at Maya har set sne før.

Efter mit dejlige bad gik vi en tur ned i parken, det var virkelig smukt så det må jeg dele med jer

 

I eftermiddags havde jeg en aftale med Polle om at vi skulle mødes nede i bymidten, hvilket vi gjorde.                                                                                                Der var indvielses  fest i vores nye Føtex i Herlev Centret, som er blevet meget større, overskueligt og indbydende.

Efter flere timers besøg i den nyåbnede butik rullede /  satte vi os ind på “Coco coffee i gågaden, så smuk en stemning, her spillede og sang en ganske ung kvinde på guitar, der var kun få mennesker men heller ikke ret mange pladser hvilket “Gør den til noget særligt synes jeg. Vi fik gratis lagkage til vore kaffe og må sige at den var lækker.

Det har været en dejlig dag, godt for sjælen med en rar oplevelse midt i sorgen <3 <3 <3  Har heldigvis  kontakt med min niece Bettina  og den holder jeg  godt fast i <3 <3 <3  I morgen formiddag hjælper Ditte mig med at købe et smukt juletræ i potte og sætte det op på mor, far, Tiny og Mickeys gravsted med en lyskæde på.

Når det så bliver Fredag aften, går jeg en natteravns tur.

Sån’ en dramatisk spændende og god VM håndbolds kamp Danmark – Tunesien <3 Kan godt være stolt over at være dansker.

Ønsker jer alle en hyggelig aften med en masse kærlighed og varme <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.