En kold og våd vinter dag.

Tidlig fredag eftermiddag kørte Ditte lille C og jeg nede til byen for at købe juletræ til  gravstedet hos mor, far, Tiny og Mickey.

Det står så flot deroppe med lys på naturligvis. Nu håber vi bare at der ikke kommer nogen og stjæler det .

Utrolig koldt  udenfor. Dejligt at komme hjem i varmen  igen. Jeg lavede nogen gode madder til os før pigerne kørte videre.

Lagde mig en times tid  for at indstille kroppen til at gå natteravns tur.                            Det regnede, jeg hoppede op på cyklen og kørte mod stationen, for pokker hvor jeg manglede lysten, var sån lidt sur for vidste jo godt at der ville være ganske få unge mennesker  på gade sådan en våd og kold  aften.

Ganske rigtigt, vi mødte ingen der hvor vi gik, fik bare trætte ben og blev våde og kolde.

Der bliver afholdt julemarked i præstebro kirke i morgen formiddag men først  gudstjeneste med lucia –  optog.

 

Glæder mig vældig meget, for både Helena og Ditte kommer med deres mænd og børn, Polle triller også op og deltager, det blir’ så hyggeligt .

Nu har jeg bagt en Engelsk søster kage og to kanelstænger til kirken, tænker også at lave en chokolade kage, det hele skal ” sælges på julemarkedet  hvor alt overskud går til de som har det økonomisk svært i julen og til sommer.

Vm håndbold i aften skal jeg naturligvis også se klokken 20.45 Danmark – Congo så må hellere få bagt og luftet lille Maya så vi kan sidde klar under dynen <3

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.