9’ende dag efter operationen

Billederne er fra i dag.

Det er blevet rigtig godt, jeg har kunnet vaske håret uden de store problemer så det var ikke vedvarende symptomer PUHA !                                                                                  Er stadig meget hævet og i dag er det 9 ‘ende dag efter operationen.                               I morgen er der hvad jeg kalder “Årets bedste Fotomeetup, lokation  “Ishøj havn og strand”. Måske er mine øjne ikke hele endnu, men så er jeg måske heldig at blive ledsaget af nogle fotografer som er dygtige til at redigere 🙂  Jeg vil så nødig gå glip af denne smukke dag også selv om det måske bliver med solbriller og hat 🙂 Nu ser vi.         Maya og jeg har rendt i vaskekælderen mange gang så hun har fået god motion i dag.  badeværelse, gang og køkken er slikket og rent sengetøj lagt på, jamen altså en dygtig pige. Jeg har gået catwalk både inde hos Therese og hos mig selv men er stadig i tvivl om hvad for tøj som er bedst til anledningen .

Fortsat god Lørdag aften <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.