Fotomeetup i Ishøj havn og strand

Heldigvis tog jeg afsted, ville have meldt afbud , men ønskede ikke at skuffe min dejlige søster, vi to skal være sammen når tiden er der, for det er ikke meget af den hun kan dele med mig.                                                                                                                Polle var også model i dag, han gik sammen med hele tre fotografer, så jeg er sikker på at han fik en oplevelsesrig formiddag / eftermiddag.                                                          Selv havde jeg været meget heldig med mine to fotografer, det var som at vinde i lotteriet.    Det så vigtigt at klinge godt sammen med fotografen ellers bliver foto ikke noget særligt og må sige at det blev det i dag, jeg glæder mig meget til at kunne fremvise nogen af dem til jer.                                                                                              Søster havde medbragt hendes gode hjemmebagte banan muffins  med chokoladestykker,  jeg  havde kanelsnegle og spegepølse madder 🙂                                Synes at det har været en super dejlig dag i selskab med  mange skønne  og glade mennesker.                                                                                                            Hjemme, var  ganske træt men tog et bad og gik en tur sammen med Maya og min kære Nabo Annelie.                                                                                                            Nu gider jeg heller ikke mere i dag, blot ønske jer alle en hyggelig Søndag aften <3

 

Nårhhhh, fik lige en sludder med mit yngste barnebarn Noah  <3 bare Otte dage gammel  i dag <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.