Adoption af min Maya for 3 år siden

I dag er det tre år siden at jeg adopterede Maya fra Bosnien                                      Her under billedet ligger der en film fra den store dag.

Kære læsere så er jeg tilbage efter en lille tiltrængt ferie.                                            Må sige at det har været nogle ret så spændende festlige dage men hårdt har det så sandelig også været.                                                                                                    Det lykkedes mig trods alt at få skrevet en sjov sang til mit barnebarn Philips konfirmation og et digt til min veninde Jeanne, hvor jeg dog måtte melde afbud da det faldt oveni Victors konfirmation i Lørdags.                                                        Men Jeanne og jeg mødes på Fredag eftermiddag i Ballerup og spiser frokost i stedet for.                                                                                                                          Fredag aften har jeg aftalt en rolig tur i Ballerup sammen med natteravnene Solvej og Thuy. 

 Endelig i morgen er det lykkedes mig og min veninde Lisa at kunne mødes og det bliver også i Ballerup og også til noget god frokost.                                              Torsdag ved jeg ikke endnu om det skal være min lillebror som skal have et besøg, Christian er desværre blevet indlagt igen.                                                        På Lørdag kommer mine to børnebørn Belle og Chiara på overnatning, jeg tænkte at det kunne være sjovt at have dem sammen og vejret skulle jo blive smukt de næste dage. 

Nu har jeg været inde og skrive mig op i tre boligselskaber for kun få dage siden og allerede i dag lå der en mail fra KAB : Orientering om ledigt lejemål.                    Men, altså jeg er nummer 35 på listen. 

                                                                                                                                    Synes nu alligevel at der er hurtig ekspedition, så forventer at kunne flytte herfra om ikke så mange måneder, jeg er mentalt afklaret.                                                Men først efter min ferie til Rhodos sammen med Ditte og Chiara her i Maj.              Min Maya var hos min søster i de dage jeg rendte til konfirmationer, fra Fredag – Mandag. Ditte kørte mig ud for at hente hende i går, nøjj hvor er det skønt at være savnet.                                                                                                                              Jeg har haft besøg af Susanne, vi har siddet på tarassen og spist lagkage til kaffen, det var hyggeligt <3 

Maya og jeg vil lægge os under dynen og se lidt fjernsyn måske det lykkedes mig at finde en god film.

Håber at i har savnet mig, bare lidt, kærlige hilsner fra mig                                                     

                                                                                               

 

                                                                                                                                                                                                                                                                     

   

                                     

                                                                                                                             

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.