En Lisa og Helle dag

Vi havde det super hyggeligt i dag Lisa og jeg, spiste frokost på Cafe’ LaQuart –  restaurant og cafe i gågaden Ballerup.                                                                                Det har været og er jo  stadig et ganske smukt vejr så vi sad ude foran og spiste.                               

På Cafe’ LaQuart får jeg altid maden til halv pris på grund af min Gastric baypass, det rart at der findes sådanne steder.                                                                                        Bagefter gik vi rundt i Centret og handlede, det var så afslappende og hyggeligt.

Ditte havde skrevet da jeg var på vej mod Ballerup, om hun og Chiara måtte komme når hun havde hentet hende i Børnehaven og naturligvis var de velkomne.                            Jeg havde købt en bakke med blandet frisk frugt som vi nød på min lille terrasse.            Maya og jeg fulgte dem til P. pladsen da de ville hjem.                                                      Så nu er det bare mig og min Maya som skal nyde hinandens selskab  resten af aftenen.                                                                                                                                 I morgen ved jeg faktisk ikke hvad dagen skal gå med, men ved at jeg meget gerne vil i kælderen og rydde op, smide ud og pakke ned.                                                                Kærlige hilsner og  ønsker jer alle en god aften <3

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.